Članovi HPGD “Zoranić” ovaj vikend nastupaju u Istri

Članovi HPGD Zoranić, predvođeni dirigentom Juricom Šošom, ovog vikenda sudjeluju na Festivalu amaterskog kulturnog stvaralaštva – FAKS Sings u Istri. Riječ je o međunarodnoj manifestaciji  kulturnog, edukativnog i zabavnog karaktera koja objedinjuje festivale zborova, puhačkih skupina, plesa i glume, a odvija se svake godine u mjesecu svibnju.

Festival FAKS Sings po drugi put će okupiti zborove i vokalne skupine na revijalnim nastupima u Rovinju, Vrsaru i Pazinu. Festival zborova namijenjen je pjevačima svih uzrasta koje okuplja na zajedničkim koncertima, radionicama i druženjima. Zanimljiv je spoj gostujućih i lokalnih zborova kao i zajedničko pjevanje svih zborova što uvijek iznova dokazuje kako glazba spaja sve generacije i narode.

“Zoranić” će se predstaviti na sakralnom koncertu u petak, 29. svibnja, u crkvi sv. Eufemije u Rovinju, kao i na revijalnom koncertu istog dana u Vrsaru. Osim toga, nastupit će u subotu, 30. svibnja, na revijalnom koncertu u koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...