“Erasmus+” i europske mogućnosti za mlade

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mladih, lokalni Info centar za mlade Zadar sa suradnicima organizira predstavljanje Erasmus+ programa i europskih mogućnosti za mlade.

Erasmus+ program, europske mogućnosti za mlade te primjere dobre prakse predstavit će regionalni informativni centar za mlade Info zona iz Splita te Udruga Mala filozofija iz Zadra.

Predstavljanje se održava u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar (Stjepana Radića 11b) , u petak, 8.5.2014.s početkom u 15:00 sati.

Fokus ovogodišnjeg Europskog tjedna mladih, koji se obilježava između 27.4. i 10.5.2015. u 33 europske zemlje su programi mobilnosti. Cilj je informirati mlade o različitim programima i servisima neformalnog obrazovanja koji uključuju i mobilnost (s fokusom na europske programe) kako bi se potaknulo aktivno sudjelovanje mladih u društvu te razvijanje vještina i znanja koja će im pomoći da postanu konkurentniji na tržištu rada.

Pozivamo sve mlade da dođu u petak, 8.5. u Gradsku knjižnicu Zadar i informiraju se o mogućnostima mobilnosti, obrazovanja i prilikama za upoznavanje novih kultura i običaja!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...