Kraj programa VOX televizije: Obustavljene sve emisije vlastite proizvodnje?!

Emitiranje programa VOX televizije, nakon što se posljednji put to dogodilo na dan uhićenja njenog vlasnika Rena Sinovčića, danas je, prema našim informacijama, trajno obustavljeno.

Od danas, VOX televizija emitira isključivo snimljene emisije proizvodnje ostalih televizija u Hrvatskoj, reklame i glazbu, dok su sve emisije iz vlastite proizvodnje – obustavljene.

Prva emisija koja je ukazala na prestanak rada ove televizije večerašnje su Središnje vijesti koje nisu emitirane.

VOX televizija

Prema informacijama kojima raspolažemo koncesija ove televizije još uvijek je valjana i traje do studenog 2021. godine za obje digitalne regije, i D06 i D07.

Podsjetimo, nakon uhićenja Rena Sinovčića i smještaj u Remetincu s izlaženjem su prestali njegovi tjednici VOX Glas Zadra i Zadarski regional, dok su internetski portal i televizija nastavili svoj rad.

Unatoč našim nastojanjima da u ovoj medijskoj kući dođemo do bilo kakve informacije kako o sudbini zaposlenika tako i o nastavku rada televizije i njihovog internetskog portala, svi pozivi ostali su – ne odgovoreni.

Upitno ostaje što će biti s milijunima dodijeljenih sredstava Fonda za pluralizam, koji su trebali biti utrošeni na produkciju i emitiranje određenih emisija ove televizije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...