Poreznici opet kreću u “lov”, evo tko je na redu ovaj put

Poreznici će od idućeg tjedna, točnije od četvrtka 29. svibnja pojačano kontrolirati sve one porezne obveznike koji obavljaju djelatnost na tržnicama i štandovima.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provodit će pojačane nadzore od 29. do 30. svibnja kod poreznih obveznika koji obavljaju djelatnost trgovine na malo na tržnicama i štandovima.

Ovlašteni službenici Porezne uprave će samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, kroz organizirane zajedničke akcije, tijekom cijele 2015. godine obavljati nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, priopćeno je na stranicama Porezne uprave.

I opet porezna uprava poziva sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa ‘Pišite nam’ http://www.porezna-uprava.hr/bi/Stranice/Pisite-nam.aspx ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...