Valentina Fuzul, donedavno Sinovčićevo “prvo pero”: “Zbog uhićenja i nepovoljne atmosfere otišla sam iz VOX-a!”

Nakon pisanja našeg portala koji je prvi donio informaciju kako su Sinovčićevi mediji prestali s radom, očitovala nam se i sada već bivša glavna urednica Zadarskog Regionala te povremeno i glavna urednica VOX portala – Valentina Fuzul.

– Nakon što sam dugi niz godina obavljala posao glavne urednice Vox portala i tjednika Zadarski Regional, u ožujku sam, zajedno s mojom zamjenicom Željkom Čačko, dala otkaz, navodi Fuzul te u nastavku navodi i razloge odlaska iz spomenute medijske kuće.

– Suradnja s Renom Sinovčićem prethodnih godina bila je korektna, međutim, nakon njegova uhićenja i događaja koji su uslijedili, stvorila se nepovoljna radna atmosfera, te sam početkom ožujka odlučila dati otkaz. Razlaz s Renom Sinovčićem, kao i kolegama iz tvrtke, bio je uljudan, dodala je Fuzul.

O svojim budućim planovima u novinarstvu, pohvalila se kako okuplja ekipu i pokreće novi portal na zadarskoj medijskoj sceni, za koji vjeruje da će pronaći svoje mjesto.

– Nakon kraćeg odmora, krenula sam u osnivanje vlastite tvrtke i pokretanje novog portala, za kojeg vjerujem da će, uz kvalitetan rad ekipe koju okupim, naći svoje mjesto na zadarskoj medijskoj sceni, pohvalila se Valentina Fuzul.

Donedavno “prvo pero” Rena Sinovčića, nerijetko i ono najotrovnije, tako je odlaskom iz ove medijske kuće okrenula novu stranicu svog života, a o pokojnicima (op.a) – sve najbolje.

– O tome što se događa s medijskom tvrtkom Vox, ne želim komentirati. Okrenula sam novu stranicu i ne želim se više baviti problemima bivše firme i bivšeg direktora, zaključila je bivša glavna urednica Zadarskog Regionala Valentina Fuzul.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...