Nakon brojnih reportaža, sklonište za životinje Pokupsko Cerje Predraga Barabe sada je pod policijskom istragom!

Što se to događa u skloništu za životinje Pokupsko Cerje? Nakon naših brojnih reportaža isto se zapitala i policija. Ubijaju li se psi prije vremena, zašto se ne poštuju propisi, zašto se prijeti potencijalnim udomiteljima? To su pitanja kojima će se od sad, osim nas, baviti i državno odvjetništvo. A odgovore na njih tražili su i građani Velike Gorice s čijim se novcem to mučilište pasa i financira

Ispred skloništa za životinje Pokupsko Cerje skupilo se otprilike 200 ljudi i barem 800 šapica.

Jedni su pričali, drugi lajali, a sve zbog podrške ubijenim psima iz skloništa Pokupsko Cerje.

– Ovo je jedan miran prosvjed u kojem želimo reći samo da ne želimo u svom gradu sklonište u kojem se nakon 60 dana našim novcima ubijaju psi, izjavila je organizatorica prosvjeda Željka Štor.

Građanima Velike Gorice puna je kapa skloništa koje pse radije ubije nego ih daju udomiteljima. Dosta im je, kažu, mučenja i ubijanja životinja iz čiste obijesti. Dosta im je i toga da njihov Grad za takav tretman skloništu plaća 750 tisuća kuna na godinu.

– Ja sam izašla iz nekih drugih obaveza samo da dođem ovo podržati, jer stvarno bi ih se trebalo kazniti što je moguće više i ne im više dati da im ni jedan pas dođe u ruke, ogorčeno je prokomentirala Leana iz Velike Gorice.

I Keira je bivša Cerjanka. Iz skloništa je, kaže Leana, izašla neuhranjena, bolesna I puna parazita. Iako grad plaća skloništu i za hranu i za liječenje i za cjepiva.

A usput zarađuju i na psima koji imaju vlasnike.

Što kažu brojni drugi, ogorčeni stanovnici Velike Gorice o ovom sumnjivom skloništu, provjerite u videoprilogu.

Podsjetimo, vlasnik azila za pse i skloništa Pokupsko Cerje je Predrag Baraba iz Paljuva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...