“Šjor i šjora od pomidora” za otočanina kojem je potrebna transplatacija bubrega

u Pašmanu na Varošu će se 06.08. s početkom u 19:30  održati humanitarni Pašmanero “Šjor i Šjora od pomidora” u sklopu već poznate manifestacije Pašmanero ljetni festival.
Dvadesetak otočana će pripremati tradicionalna, maštovita i inovativna jela od pomidora. Sva jela će biti ocijenjena od stručnog žirija kojeg predvodi Renato Kraljev. Najbolja 3 jela bit će nagrađena!  Cijena porcije je 10 kuna, a svi prilozi idu  u humanitarne svrhe, za transplataciju bubrega jednog mladog otočanina.
Na manifestaciji će se predstaviti i Udruga hrvatsko talijanski mozaik sa talijanskim specijalitetima od pomidora. Zabavljati će vas bend Škabelin. Odazovite se na humanitarnu akciju i uživajte u izvornoj spizi od pomidora na najlipšoj pašmanskoj plaži, Varošu. Kao i svaki četvrtak kulinarska radionica za najmlađe počinje u 19:30. I oni će spremati jela od pomidora.
“Šjor i Šjora od pomidora” održava se u organizaciji Udruge Modus Vivendi, OPG-ovi Matulić, Sana Culine i Renata Kraljeva.  Manifestacija je pod pokroviteljstvom Općine Pašman i TZ Općine Pašman te Narodnog Muzeja Zadar.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...