Vozač crne Lagune izvan životne opasnosti

Vozač crne Renault Lagune koji je u subotu navečer skrivio prometnu nesreću u Ulici Ante Starčevića zabivši se u stup javne rasvjete, trenutno se nalazi izvan životne opasnosti, potvrdio nam je dr. Edi Karuc.

– Pacijent se i dalje nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja s teškim ozljedama grudnog koša. Više nije životno ugrožen, stabilno je i pri svijesti, rekao je dr. Karuc i dodao kako suvozačica nije zaprimljena u OB Zadar.

– Prema saznanjima kojima raspolažem, suvozačica nije prevezena na liječenje u neku od bolnica izvan Zadra, kazao je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije dr. Predrag Orlović. Po svemu sudeći, spomenuta je 22- godišnja putnica imala nevjerojatnu sreću i prošla tek s lakšim ozljedama.

Podsjetimo, 27- godišnji vozač divljao je cestom na putu od Murvice do Zadra i pritom skrivio nekoliko lakših prometnih nesreća. Kao da se ništa nije dogodilo, nastavio je svoju jurnjavu. Na semaforu u blizini Interspara prolazeći kroz crveno svjetlo udario je još dva osobna automobila. Kako saznajemo, u jednom od njih se na suvozačkom mjestu nalazila trudnica u osmom mjesecu trudnoće. Srećom, nije ozlijeđena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...