Na Avu “pao” hrvatski general: “Umjesto da se bavi Kninom, javljao mi se s 333 poruke dnevno!”

Novopečena pjevačica Ava Karabatić doslovno ne spava. Promocija njezina prvog singla “Tri put na dan” iziskuje naporan tempo, a za uspjeh na estradi, Ava je spremna na sve.

“Stvarno me čeka jedan mukotrpan posao… Čeka me znoj… Nije lako, ovo nije prvi pljesak i kad sam uzela pjesmu, ljudi su točno vidjeli mene da iznesem tu moju energiju, taj moj seksepil i točno je napisana za mene”, kazala je Ava.

No, Ava ne bi bila Ava da ne diže prašinu svojim uzbudljivim ljubavnim životom. Na političare i sportaše je navikla – a sada je na njezin šarm pao i jedan poznati hrvatski general!

“To je bilo pretjerano, sjećam se bila je Oluja – a on nije tri puta na dan, nego 333 poruke su bile – mislim se šta se ne baviš Kninom nego se baviš sa mnom, međutim iz poštovanja prema njemu i njegovoj supruzi neću otkriti identitet, ali hoću reći koliki to lažni moral vlada u Hrvatskoj, ali i na cijelom Balkanu”, dodaje starleta.

Nije to sve! Nakon sudske trakavice sa zadarskim profesorom, navodno se na istom fakultetu pojavio novi zavodnik.

“Imala sam jednu sličnu situaciju, ajd da pokušam na fino, kulturna sam osoba koja nikog ne voli zavlačiti, međutim nekad muški ego i taština prorade tako da se svete i misle da su popili svu pamet svijeta, onda idu na najniže grane svijeta”.

Priče o vjenčanju i promjeni prezimena – kaže Ava nimalo ne drže vodu.

“Mijenjati prezime, a znaš da ti je najbolji rukometaš svijeta rođak – ne. I sviđa mi se onako malo znaš Karabatić, mnogi su se šalili da uz to ide Karamarko, a nije ni to loše”, priznaje nam Ava.

S ovom farmaceutskom tehničarkom možete uvijek popričati o svemu, pa tako i o vođenju ljubavi na neobičnim mjestima.

“Avion mi uopće nije, mislim to mi je out, ali ako se nađe prilika uopće mi nije loš padobran i neka original mjesta”.

Sve je to trenutačno ‘na holdu’ jer muškarci je u ovom trenu uopće ne zanimaju. Zanima je samo proboj na estradu i uspjeh njezina prvog singla. Seve i Rozga, čuvajte se! Stiže konkurencija – samo takva!

Video intervju s Avom možete pogledati na portalu RTL televizije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...