Najavljene nove epizode Zvjezdanih staza

CBS je početkom studenog objavio da uskoro kreće snimanje novih epizoda znanstveno-fantastične serije Zvjezdanih staza. Vijest je to koju su fanovi ove kultne serije dočekali s oduševljenjem. Posljednje epizode snimljene su prije 10 godina i to za Star Trek: Enterprise, a uslijedila su 2 igrana filma u režiji J.J. Abramsa.

Serija će početi specijalnim emitiranjem u siječnju 2017., a sve naredne epizode bit će prvo dostupne pretplatnicima na CBS All Access, no bit će nakon toga dostupne paralelno na mnogim platformama. Amerikanci All Access uslugu plaćaju 6 dolara mjesečno. Na ovaj način, CBS želi smanjiti štetu koju ima radi ilegalno skidanje serija s interneta, a vjeruju da je baza fanova ove serija i dalje iznimno velika.

Za sada se ne spominje tko je pisac scenarija novih epizoda, no zna se da će seriju izvršno producirati Alex Kurtzman koji je koscenarist i producent filmova Star Trek iz 2009. godine i Star Trek: Into Darkness iz 2013. godine. Još se ne zna u koje vrijeme će biti postavljena radnja novog serijala. J.J. Abrams filmove je smjestio u vrijeme određeno još u originalnim serijama snimanih ’60-ih godina prošlog stoljeća. Tako su novi glumci utjeloviliKrika, Spcka, McCoya i ostale. Možda će i novi serijal biti smješten upravo u to vrijeme, a nije isključeno da “otputuje” u najdalju budućnost do sada, iza vremena radnji serija The Next Generation, Deep Space Nine ili Voyager, prenosi Dalmacija News.

Za potrebe snimanja novih epizoda, koristit će se najnovije tehnologije koje će kao nikada do sada dočarati putovanje svemirom. Na seriji neće sudjelovati tim koji je zaslužan za stvaranje posljednja 4 serijala. Fanovi su osobito zadovoljni što u stvaranju novih Zvjezdanih staza neće sudjelovati Rick Berman koji je postao prilično omražen među fanovima nakon što su ga proglasili krivim za (relativan) neuspjeh Enterprisea, posljednjeg serijala.

Tako će Trekkieji doći na svoje nakon više od desetljeća čekanja. Novi naziv serijala još nije objavljen, a “vojske” obožavatelja ove znanstveno-fantastične serije ne mogu dočekati početak njena snimanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...