Spot “Libretića” u dva dana pregledan gotovo dvije tisuće puta!

Nakon predstavljanja priloga o radu na spotu za skladbu “Prva ljubav to je” u programu Dječje televizije, a koja je povezana i s RTL kockicom, CMC televizijom i još mnogim kabelskim televizijama, spot je i službeno, od strane spomenute televizije, stavljen i na njihov YouTube kanal. Evo što o svemu kažu umjetnički voditelji LIBRETA i koji su im daljnji radni planovi:

– Snimanje spota je prošlo u jako veselom i ugodnom ozračju, osim što nam je sunce puno išlo u oči i malo je puhao vjetar, kažu kroz šalu i nastavljaju:

– Naša su se djeca odlično snašla pred kamerama i zaista smo silno ponosni na njih i krajnji rezultat koji smo vidjeli prije samo dva dana, a već imaju skoro 1700 pregleda na YouTubeu, sto zaista govori puno o radu nekoga tko do sada nije bio široko medijski zastupljen te kojemu je to prva izdana pjesma, i prije službene objave te predstavljanja kao prijedloga za Top listu Dječje televizije, nakon čega ćete moći i glasati za nju.

– Naravno, snimanje ne bi bilo moguće bez naših dragih zadarskih sponzora s kojima ćemo, nadamo se, nastaviti dugotrajnu i uspješnu suradnju, na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno nam je drago što je naša pjesmica zaživjela u mnogim zadarskim domovima, a o čemu nam prekrasne informacije stižu neprekidno. Reakcije su uglavnom iste – ljudi kažu da je pjesma zarazna, kao špica za neku reklamu koja vam nakon jednog ili dva slušanja više ne izlazi iz glave. Upravo smo i željeli skladati nešto takvo, uz što će djeca pjevati, plesati, igrati se, rasti, uživati i puno se smijati. Razumije se, i oni malo stariji, kažu nam.

– Dok čekamo službenu današnju premijeru priloga na CMC televiziji u 7:50 sati, mi već dogovaramo radijsku premijeru te biramo novi singl koji ćemo snimiti odmah poslije Nove godine, u prvom mjesecu. Imamo pregršt izbora, zapravo se “peteroumimo”, stoga će zapravo biti teško odabrati kou skladbu snimiti prije, a koju malo kasnije. Mi bismo najradije odmah dovršili čitav album!

Skladbu možete poslušati ovdje:

O svojim narednim planovima u ovom mjesecu Dinko i Ivana govore sljedeće:

– Mi smo uvijek izuzetno zaposleni! Već nas idući tjedan očekuje čak dva nastupa. Na prvom u subotu ujutro, 5.12., na pozornici na Narodnom trgu predstavit ćemo skladbu PRVA LJUBAV TO JE te svoje dvije sjajne solistice. Dan nakon toga očekuje nas sveti Nikola, i to na prvom katu City Gallerije, gdje će naša djeca obradovati svoje male i velike prijatelje od 17:30 sati. Potom slijedi jedno gostovanje u Gradskoj knjižnici Zadar (Ogranak Arbanasi) na Božićnom koncertu u njihovoj organizaciji s našim mladim glazbenicima instrumentalistima iz grupe JA, MALI GLAZBENIK te vokalnim solistima i još ponekim iznenađenjem, a dva dana nakon toga imamo svoj cjelovečernji koncert na Trgu Petra Zoranića prigodom obilježavanja Adventa u Zadru, što nas osobito veseli, podjednako i nas voditelje i djecu. Za taj se koncert spremamo već sada, stoga se kod nas blagdanski duh njeguje doslovce mjesec dana, što je zaista sjajno!

A odmor?
– Samo nakratko, možda eventualno za Božić. I tu ideju moramo pomno razmotriti, šale se voditelji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...