Spremite si borek, ne burek, sa špinatom i sirom!

Jako volim jela s tijestom ali s druge strane mrsko mi ga je raditi jer nikad ne znam hoće li mi dobro ispasti.

Ovo je jedan recept koji mi uvijek dobro ispadne iako se većinom bazira na tijestu. Nema dizanja, ne može biti pretvrdo ma ništa. Samo se pomiješa voda i brašno i voila!

Naletio sam na ovaj recept na jednom osobnom blogu prije pola godine kada sam tražio neko jednostavno slano snack jelo koje bi pripremio za prijatelje prije izlaska. Borek je inače tursko tradicionalno jelo od kojeg se je kasnije najvjerojatnije i razvio nama jako poznati burek.

Prijateljima, a i meni se jelo jako svidjelo! A evo kako ga i sami relativno brzo možete pripremiti za sebe i svoje doma.

Sastojci:Darkova web kuhinja Borek mala

 

  • Oštro brašno 500 g
  • Špinat po želji
  • Parmezan po želji
  • Maslinovo ulje po potrebi
  • Voda 250 ml

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...