Zubović na skijanje ipak nije otišao službenim automobilom!

Iako smo jučer objavili tekst potaknut informacijama nekih, za općinsku imovinu zabrinutih mještana Općine Kolan, u kojemu je napisano kako se tehnički načelnik Općine Josip Zubović na skijanje uputio službenim automobilom, čini se da dijelovi priče nisu bili istiniti.

Naime, upravo nas je kontaktirala načelnikova supruga, gospođa Željka Zubović koja je potaknuta, kako kaže “još jednim podlim napadom na njenu obitelj”, odlučila pojasniti situaciju.

Službeni Passat od 31. prosinca nalazi se u Kolanu! Istina, nije bio parkiran na svojemu mjestu, ja ne znam tko ga je koristio, ali mi smo se na skijanje uputili svojim privatnim automobilom. Suprug i kćer su na skijanju u Sloveniji, a ja i druga kćer smo u Rijeci, budući da zbog bolesti nisam mogla nastaviti putovanje. Automobilom se trenutno koristi direktor komunalnog Željko Gligora koji je otišao u Pag, ali kad se on vrati moći ćete na svoje oči vidjeti da je službeni automobil na svom predviđenom mjestu, kazala nam je.

Na pitanje zašto su uopće mještani koji su nas kontaktirali pomislili da je Zubović otišao na skijanje koristeći službeni automobil, gospođa Zubović je kratko prokomentirala situaciju u Kolanu izjavivši kako tamo “postoje neki ljudi koji rade vlastite zaključke utemeljene na ničemu”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...