Priča o prijateljstvu Elle Fitzgerald i Marilyn Monroe stiže u Zadar!

Uoči Valentinova u petak, 12. veljače u 20 sati u HNK Zadar ne propustite pogledati glazbenu predstavu Ella i Marilyn, dirljivu priču o poznanstvu i prijateljstvu dviju velikih umjetnica:  Elle Fitzgerald i Marilyn Monroe u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija i režiji Nine Kleflin.

U sjajnoj interpretaciji Zdenke Kovačićek kao Elle i Vande Winter kao Marilyn uz svirku uživo vrhunskog jazz banda te uz Komedijin baletni ansambl, imat ćete priliku zaviriti u dušu dviju posebnih žena i uživati u njihovoj prekrasnoj glazbi, pa ćete tako čuti najveće Elline hitove poput “Lady Be Good” ili “Blue Moon”, a Marilynka će vam, naravno, (među ostalim) otpjevati  i čuvene „Dijamante“. Činit će vam se da ste i sami u gledalištu čuvenog Mocambo kluba, da ste u nekom dalekom i poetičnom vremenu kada su velike zvijezde bile samo ljudi.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti od danas na blagajni HNK Zadari to u vremenu od 11 do 13 sati te od 18 do 20 sati. Predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...