Učenica (14) koja se potukla s nastavnicom završila u bolnici

Otac učenice koja se u splitskoj školi Dobri potukla s nastavnicom tvrdi da je djevojčica opet završila u bolnici na pretragama jer žalila se na bolove pa su joj liječnici, baš kao i ozlijeđenoj učiteljici iz povijesti, dali Schanzov ovratnik.

– Ona će nastaviti pohađati nastavu u toj školi, rekao nam je otac učenice koja je, kako neslužbeno doznajemo, nastavnicu s još jednim učenikom srušila na pod.

Sukob se dogodio tijekom odmora na hodniku i nastavnica, koja se nalazi na bolovanju, navodno je uzvratila. Policija će protiv obje podnijeti prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, odnosno “naročito drskog i nepristojnog ponašanja”.

Podsjetimo, Tinka Zemunik iz splitske podružnice Sindikata hrvatskih učitelja tvrdi kako učiteljica, prema njihovim informacijama, ni u jednom trenutku učenicu nije povrijedila fizički. Učiteljica je, kako kaže, istodobno dosta natučena i puna modrica. Učiteljica je otvorila bolovanje. Navela je kako se tijekom ovog polugodišta već upozoravalo na ponašanje te učenice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...