Ukrao računalo iz ambulante u Kalima

Teška su vremena, a lopovi postaju sve okrutniji. Osim ugostiteljskih objekata, trgovina i brodova, na meti kradljivaca tako se našla i zdravstvena ustanova! Tijekom proteklog tjedna, u Kalima je netko nepoznat provalio u ambulantu te otuđio prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Njegovi su “kolege” operirali diljem Zadarske županije, a pregled krađi koje su počinili donosimo ovdje:

Sinoć, u Stankovcima, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko mjeseci, u Dragama, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio pojačalo vrijedno više od tisuću kuna.

Tijekom proteklog tjedna, u Ulici knezova Šubića Zrinskih u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna, na Poljani Šime Budinića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u antikvarijat te otuđio predmete vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici Josipa Basiolija u Zadru, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 51-godišnjakinje otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna u lučici Punta Bajlo u Zadru, nepoznati je počinitelj s broda u vlasništvu 40-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...