Cestitka_Uskrs

Učenici jutros divljali po autobusu, napravili štetu!

Jutro u Zadru započelo je razbijanjem inventara u autobusu za Bokanjac. Prema informacijama našeg čitatelja s lica mjesta, maloljetni putnici nazivali su vozača pogrdnim imenima, na što je isti reagirao zatraživši autobusne karte na uvid. Nakon toga započelo je divljanje po autobusu…

– Čuo sam se s vozačem, u pitanju su učenici Tehničke škole iz Bibinja. Istina jest da je do incidenta došlo nakon kontrole, no učenici koji su uhvaćeni bez karte uredno su ju platili. Jesu li oni kasnije počeli razbijati ili je to bio netko od njihovih kolega, nismo uspjeli otkriti, rekao nam je voditelj Prometno – operativnog odjela Liburnije Slobodan Erslan, dodajući kako je vozač procijenio da nema potrebe za policijskom intervencijom.

Naime, napravljena je manja šteta – razbijena je plafonjera i oštećene su dvije reklame, koje će Liburnija sanirati o vlastitom trošku.

– Inače, s ovom linijom imamo problema već neko vrijeme, proteklih godinu i pol. Uveli smo češće kontrole i situacija se smirila, ovo je sada jedan izgred koji se dogodio nakon dužeg perioda “mirovanja” i nadamo se da se neće ponavljati, zaključio je Erslan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...