U Zemuniku psu bezdušno raznijeli njušku!

Šok u Zemuniku; mještani su pronašli ranjenog psa kojemu je pucano u njušku. Pozvali su veterinara i volontere Zadarskog azila koji su o ovom užasavajućem događaju izvijestili na društvenim mrežama.

Upucani pas (eksplicitno)

– Voli ljude, djecu, druge životinje, velika maza zlatnog srca, preživjela je jedan od najvećih užasa koje smo vidjeli, šokirani i mi i veterinari. Pokupili smo je po dojavi čovjeka koji ju je pronašao u Zemuniku, zbrinuo, nahranio, nazvao. Mislili smo da joj je drugi pas nanio teške ozljede njuške, dok šokiranoj veterinarki nije saćma ispala na stolu dok je čistila ranu. Polomljeni zubi, rascvjetana usta, vjerojatno uz nezamislivu bol, ali dozvolila je sve bez da pusti zvuk, još uvijek vjerujući onoj vrsti koja joj je taj užas napravila, kažu volonteri.

Upucani pas (eksplicitno)

– Napravljen je rengen i veterinari u drugoj ambulanti nisu mogli doći sebi od užasa kojeg je slika pokazala, deseci kuglica sačme u njusci, pucano nesretnici u lice. Kaže se ne želi zlo onome koji zlo čini jer si onda isti kao on, sorry, želimo mu puno puno gore, i ako se nađe dobra duša da mu i pomogne nek se sjeti Xie i što joj je napravio…….Xia je sad na privremenoj skrbi, mažena, pažena, voljena, vesela, nevjerojatna. Želimo joj da pronađe stalne udomitelje koji će beskrajnom ljubavlju izbrisati zlo napravljeno od kukavice, smeća, gada, koji sebe naziva čovjekom, pišu volonteri azila.

Upucani pas (eksplicitno)

Slike su zaista šokantne i nevjerojatno je da je netko ovo učinio jednoj umilljatoj životinji.

Upucani pas (eksplicitno)Nadamo se kako će se pronaći krivac za ovo nedjelo te da će se Xia uspješno oporaviti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...