5 tipova frajera koje ćeš sresti u svakom klubu

Sezona izlazaka je odavno krenula, a s dolaskom toplijih dana kod većine se nas povećava potreba za upoznavanjem novih ljudi. Ako želiš upoznati frajera, ovo je idealno vrijeme za to, ali budi spremna da ćeš, prije nego što naletiš na nekog tko ti se stvarno sviđa, vrlo vjerojatno naletjeti na ove dečke.

Štaš pop’t frajer

Svi ga znamo i svaka od nas ga je vidjela barem jednom – kad te pita što želiš popiti i kad dobije odgovor da ne želiš ništa, vrlo je lako moguće da će te izvrijeđati ili se okrenuti frendovima i reći da si umišljena/kurva/lezbijka – mogućnosti su neograničene.

Zgodan i (ne)zainteresiran

Frajer koji je u stanju cijelu večer gledati u tvom smjeru i NE prići ti. Imaš dvije opcije: Ili mu prići sama, ili pustiti da sve ostane na pogledima.

Konobar koji flerta sa svima

On je zgodan, karizmatičan i želi ostaviti jako dobar dojam… na tebe i na sve ostale cure s kojima je progovorio tu večer. On to ne radi zbog napojnica nego zbog činjenice da uživa u ženskoj pozornosti. Ukratko, nemoj da te ponese njegov prijateljski ton jer je to ton koji koristi sa svima.

Pametnjaković

On ne voli izlaske, on je pametniji od izlazaka i svih ljudi koji vole izlaske, on je tu slučajno i nije sretan, ali kad je već tu, objasnit će ti par stvari o životu iako će te odmah upozoriti na to da vjerojatno nećeš shvatiti polovicu onog što ti priča.

Pijani kreten

Stereotip i pol, on je pijan, glasan i vrlo neugodan prema ženskom rodu. Hrabrost koju mu daje alkohol koristi kako bi uletio baš svakoj ženi, a činjenica da ga većina odbija s gađenjem ga uopće ne sputava. On nije ovdje da bi upoznao super curu – on je ovdje da ulovi bilo koju curu koja je dovoljno pijana da padne na njegov “šarm”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...