Nakon što je rasvjeta ubila psa, sada je rasvjetu u Foši ubilo more!

Prije nešto manje od 3 godine dogodio se incident u lučici Foša kada ja podna dekorativna rasvjeta usmrtila psa te nanijela lakše ozljede vlasnici psa.

Čekali smo postavljanje nove rasvjete i dočekali, radovi su počeli još krajem travnja ove godine, a čini se kao da su krenuli prije 10 godina.

Odlučili smo istražiti situaciju te smo saznali kako su radnici dali sve od sebe ne bi li Foša ponovno bila osvijetljena u svibnju, a kažu kako je rasvjetu sada ubilo more.

Električne instalacije su došle u doticaj s morem za vrijeme velikih valova te je sve izgorjelo, ponovno moramo sve ispočetka, a ne znamo hoće li nam se dati, možda počnemo opet za mjesec-dva kad krene sezona. Nismo ni slutili da će more nanijeti štetu rasvjeti, nakon što je ona nanijela štetu vlasnici psa. Sada se bojimo da će i kiša napraviti ovakvu štetu kad sve opet popravimo, kazao je jedan od vrijednih radnika.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati novi natječaj i izdvajanje nove količine novaca iz gradske blagajne. Možda je Zadar mogao dobiti još jedan “Pozdrav suncu” za taj utrošen iznos za rasvjetu Foše, tko zna.

NAPOMENA: Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik” koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi. Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili događajima slučajna je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...