Ništa od Hrvatske, Stipe pojas brani u Clevelandu

Sve je izglednije da ćemo prvu obranu naslova Stipe Miočića gledati u njegovom Clevelandu. Već su se prošlog tjedna pojavile prve najave Stipine sljedeće borbe, a kao prvog izazivača UFC će vjerojatno ponuditi Nizozemca Alistaira Overeema. Priredba je navodno planirana za 10. mjesec ove godine, no za sada nije stigla nikakva službena potvrda takvih planova. Ipak, sve se glasnije šuška da je tomu zaista tako, a posljednja priča objavljena na popularnom WKYC-com-u iz Clevelanda to potvrđuje.

U tekstu naslovljenom “Cleveland se natječe za domaćinstvo UFC priredbe ove godine” stoji izjava UFC-ovog glasnogovornika Davea Locketta koji je potvrdio:

“Cleveland je jedan od gradova u Americi koji se razmatra za domaćinstvo UFC priredbe kasnije ove godine.”

Ukoliko se zaista obistine prognoze, Cleveland će biti prvi grad u sjeverozapadnom dijelu države Ohio koji će ugostiti UFC event. Općenito, UFC nikada nije održao niti jednu PPV priredbu u toj američkoj saveznoj državi još od UFC-a 96 koji smo gledali sad već davne 2009. i to u Nationwide Areni u Columbusu. Prije toga je američka promocija održala još tri PPV eventa u istom gradu, ali i jedan u US Bank Areni u Cincinnatiju 2007. godine. Posljednji UFC event u Ohiju smo gledali 10. svibnja 2014. u Cincinnatiju, no radilo se o Fight Night formatu.

Stipe Miočić je prije deset dana postao prvak UFC-ove teške kategorije pobjedom nokautom u Brazilu protiv Fabricija Werduma. Odmah se počelo nagađati da bi mogao pojas braniti i u Hrvatskoj, ali to se gotovo sigurno neće dogoditi ove godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...