Pokvareni semafori – nova turistička atrakcija Zadra!

Zadnjih par mjeseci i sami smo svjedoci čestih kvarova na semaforima na nekim od najprometnijih raskrižja u Zadru. Zadrani polako gube živce no na to će se morati naviknuti jer tako će ostati i u budućnosti

Odlučili smo napraviti novu turističku atrakciju, svaki tjedan pokvarit će se do dva semafora, a turisti će morati pronaći lokaciju di su pokvareni semafori te istu prijaviti u TZ Zadar. Onaj koji će biti najbrži dobit će pokvarenu žarulju iz semafora kao unikatni suvenir iz Zadra. U ovoj igri suvenir ne mogu osvojiti nasi građani, ali sudjeluju u igri tako da se igraju tko ima prednost na raskrižju i tako izbjegnu sudar, obavještavaju iz Grada.

Na ovaj način želi se dobiti na vremenu sto rezultira uštedom novca iz gradske blagajne ne bi li se novac sto kasnije utrošio na popravke semafora. Pretpostavljamo da će turisti biti oduševljeni ovom atrakcijom te se nadamo da će građani vise koristiti svoje bicikle, a ne aute.

Ne preostaje nam ništa drugo nego li se igrati i doživjeti Zadar iz avanturističke perspektive.

NAPOMENA: Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik” koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi. Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili događajima slučajna je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...