Preko noći popilio stabla platana: “Izvozim ih u Italiju!”

Nakon svih prepucavanja oko nogostupa i stabla platana, sigurnosti osnovnoškolaca, potpisivanja peticija, svemu je došao kraj. Stabla platana nestala su preko noći.

Kako doznajemo počinitelj A.B. stabla platana popilio je tijekom noći sa srijede na četvrtak te ih je munjevitom brzinom otpremio te ih planira izvoziti u Italiju. Iskoristio je dan tj.noć za vrijeme praznika kako ga nadležne službe ne bi mogle prijaviti jer je neradni dan, a posto su neki spojili neradne i radne dane, mnogi su na produljenom vikendom pa se razvoj ove situacije može očekivati tek oko ponedjeljka, no tko zna sto će do tada počinitelj napraviti sa stablima platana i hoće li ga onda moći policija privesti s obzirom na to da neće biti dokaza.

Stabla su na sigurnom, a već danas odlaze za Italiju. Posto nam je izvoz slab, odlučio sam tu sliku popraviti, a u Veneciji trebaju ovo kvalitetno drvo za nove stupove za potporu kuca i mostova. Želim pomoći Oreskoviću, dio novca uplatiti ću u državni proračun, kazao je A.B.

Cini se kako je ovo možda i najbolja opcija, a vise se nitko neće morati prepucavati. Kafići će sada svoje terase još moći produljiti, a nova stabla rast će kroz otvore terasa pa će tako gosti imati i prirodni hlad, a ne šarene tende i najlone kao do sada.

NAPOMENA: Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik” koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi. Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili događajima slučajna je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...