Deveti po redu projekt Urban Jam 023 – Hip hop, a ne dop!

Od 25. do 26. lipnja 2016.g. udruga In Flux (Plesna udruga U Pokretu) po deveti put organizira projekt pod nazivom Urban Jam 023 – Hip hop, a ne dop!.

26. lipnja povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga udruga provodi manifestaciju Hip hop, a ne dop! u suradnji sa Udrugom Porat iz Zadra. Početak programa je u 19.30 sati na Narodnom trgu u Zadru. Zabavni program je sačinjen od plesnih nastupa članova udruge i prezentacije radionice Urbani Folklor u suradnji sa Centrom za Integralne studije Zagreb.

Od 25. do 26. lipnja održavaju se Plesne radionice u stilovima Hip Hop, House i Urbani Folklor.

Voditelji su Mateja Miković, Šimun Stankov, Kristijan Žaper i Rusi Yosifov iz Zgreba. Radionice su besplatne otvorene za sve ljubitelje urbanih plesova. Mjesto održavanja je plesna dvorana udruge In Flux na adresi Ravnice bb u prostorijama Jedriličarskog kluba Sv. Krševan. Informacije i prijave za radionice na Facebook stranici: Plesna udruga u Pokretu – Zadar.

Cilj je prvenstveno da okupimo mlade Grada Zadra te ih usmjerimo prema pravim životnim vrijednostima kao što su sport, glazba, ples, druženje i umjetnost te da ih time mobiliziramo u preventivnoj oblasti borbe protiv zlouporabe droga.

Daljnji ciljevi su unaprijeđenje plesne, sportske i glazbene kulture u gradu Zadru kao i podizanje razine kulture mladih. Isto tako je bitan cilj umrežavanje mladih sudionika na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini te povezivanje sa kulturnim i sportskim organizacijama i ličnostima.

Pokrovitelji projekta su Grad Zadar i Zadarska županija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...