Nulapark predstavio video spot za prvi singl “Meditiram”

Zadarski alter rock band Nulapark u petak 10. lipnja u Starom kazalištu lutaka, Zadar imao je promociju prvog singla i video spota za pjesmu “Meditiram”.

Dogođaj su otvorili posebni gosti, potrošačko-renesansni duet “Cob & Mob”, s izvedbom pjesme Meditiram grupe Nulapark, u klasičnom, renesansnom duhu, u vlastitom aranžmanu, napisanom za dvije klasične gitare. Spomenuti dvojac je oformljen samo za tu priliku, a sačinjavaju ga Cob – član zadarskog renesansnog ansambla „Renesta Cobbler Strings” i Mob – njegov mobitel.

Takav uvod je stvorio posebnu atmosferu nakon čega je uslijedila projekcija video spota u sasvim drugačijem ozračju. Video spot potpisuju Marko Kujundžić i Daniel Vučinović. Snimljen je na različitim lokacijama grada Zadra, a osim članova Nulaparka u snimanju je sudjelovalo još 30-ak statista. Spot, kao i pjesma, na humorističan način kritizira bezglavo srljanje modernog stanovnika planeta Zemlje u hiper-potrošačko društvo.

Video spot je objavljen na Youtubeu. Pjesma Meditiram je autorski uradak grupe Nulapark, snimljen dijelom samostalno, dijelom u studiju D.I.M, produciran samostalno, uz mastering Tomislava Kraljevića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...