PK Zadar dobio 30 novih plivača a ljetna škola započinje 27. lipnja na bazenu Kolovare

Plivački klub “Zadar” poziva na upis sve koji imaju želju naučiti plivati ili usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja. Klub je tu da vam pokaže da i vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! Organiziraju školu za plivače i neplivače u kojoj nema ocjena.

Plivački klub „Zadar“ poziva sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja!

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti stvari za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od 27.06 u terminu 10:30 sati.

Ljetna škola plivanja P.K. ZADAR na bazenu Kolovare počinje 27.06.2016. i traje do 31.08.2016. U tijeku su upisi za obuku neplivača.

Prvi tečaj obuke neplivača na bazenu Kolovare počinje u drugoj polovici lipnja, treninzi će se odvijati svakim radnim danom u prijepodnevnom terminu.

Zadnji ovosezonski tečajevi obuke neplivača na bazenu Višnjik započinju 27.06.. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi.

U ovom tjednu PK Zadar dobio je novih 30 plivača, superjunaka. Dvije grupe malih neplivača kroz lipanj vodili su treneri Ivan Karavida, Tonći Matas, Željko Olujić i Lana Sigurin. U obuci su sudjelovali: Leon Bosnić, David Brkić, Marieta Burić, Anđela Dujak, Iva Dujak, Jure Dujak, Leona Glavan, Duje Gligora, Gabriel Gržan, Ivan Jelavić, Emanuela Juričev, Leonarda Juričev, Vita Jurlina, Iris Karamarko, Marcela Karamarko, Toma Kolić, Marieta Lovrin, Toma Luštica, Ivona Ljoka, Nola Pavešić, Petra Pekić, Maro Pestić, Andrija Radas, Leon Rončević, Emili Starac, Mia Stipanov, Matea Stručić, Karlo Šarić, Lovre Vuković i Noa Vuković.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] i [email protected]. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik i bazenu Kolovare.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PRIJAVE I INFORMACIJE:

Tajništvo kluba je od ponedjeljka 27.06. na bazenu Kolovare u novo uređenom uredu kluba (kod malog bazena).

mob: 099/803 8521, Anja Jelenić, tajnica

098/137 4604, Josipa Nekić, prof.

tel: 023/312 320

e-mail: [email protected]

[email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...