“Pomozimo Tei da život ne provede spavajući”

U petak, 24. lipnja 2016. godine s početkom u 18 sati na igralištu u ulici sv. Vinka Paulskog održat će se fešta sv. Ivana Krstitelja i II. Memorijalni turnir Marin Vujević Zrile uz bogat sportski i zabavni program. Organizator događanja je HPD Zavrata i MO Jazine II.

U poslijepodnevnim satima snage na terenu odmjerit će ekipe u košarci, boćanju i pikadu, a nakon dobre sportske manifestacije neće izostati niti dobra spiza, a ni glazba. Naime, na koncertu od 21 sat okupljene će zabavljati grupa Kanela i gosti iznenađenja. Posjetitelje očekuje bogata lutrija, hrana i piće po simboličnih 10 kuna.

Cijeli događaj i ove godine ima humanitarnu notu pa će se sva prikupljena sredstva donirati 16-godišnjoj Tei Kokić.

Tea, naime, već šest godina život provodi po bolnicama, boreći se sa strašnim dijagnozama – narkolepsijom, autoimunim encefalitisom, reumatroidnim artritisom, hyperCKemiijom, juvenilnima idiopatskim artritisom, katalepsijom. Odnosno, Tea pati od poremećaja spavanja, suženja krvnih žila, nedostatka cirkulacije, otkazivanja mišića. Najviše problema stvara joj narkolepsija. Ponekad spava i po 14 sati na dan, a u san može pasti bilo kada i bilo gdje.

Liječnici u Hrvatskoj, nažalost, ne mogu ništa više učiniti. No, rodila se nada – imunolog u Salzburgu bi joj mogao pomoći. Za liječenje je potreban iznos od 15 tisuća eura.

Pomozimo Tei da život ne provede spavajući!, pozivaju organizatori.

Prijave za turnir u košarci i boćanju do 23. lipnja 2016. na mobitel 099 506 27 19.

Tei možete pomoći i uplatom na:

Tea Kokić

OTP banka

HR5724070003206734249

Naznaka: Za Teu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...