Tomislav Karamarko podnio ostavku na mjestu predsjednika HDZ-a

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko održao je konferenciju za novinare u središnjici stranke na kojoj je podnio ostavku na tu funkciju.

– Smatram se odgovornom osobom, smatram da otvaram prostor za novi impuls ovim činom. Ono što sam napravio u četiri godine za HDZ i Hrvatsku mislim da je dobro, i na to sam ponosan. Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku. Nakon ostavke, vjerujem da će brzo doći do novih rješenja. Mi smo i dalje najjača stranka u Hrvatskoj, i dao Bog da tako i ostane, izjavio je Karamarko.

– Jučer nisam dao ostavku jer je bilo tehničkih problema. Mnogima će biti drago zbog ovoga, mnogima će biti krivo. Koristim priliku da zahvalim svim članovima HDZ-a koji od naše stranke nemaju nikakve materijalne koristi, koji nikada nisu očekivali sinekure ili osobni boljitak. Zahvaljujem tisućama ljudi koje su me izabrale. Zahvaljujem i onima koji me zadnjih dana bodre, podržavaju, šalju poruke, koji su me pokušali spriječiti. Hvala im lijepo na tome. Želim da se što prije konsolidiramo. Želim nasljednicima da rade dobro i da budu uspješni”, kazao je Karamarko dodavši da će ‘pokušati sa svojom strankom ostati u dobrim odnosima te da nema razloga da ga izbace iz HDZ-a, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...