Za koje je horoskopske znakove vjerojatnije da će varati?

Znamo da želite znati.

1. Ovan

Ovnovi se vole natjecati s drugima pa ako se ne osjećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi se namjerno naći na teritoriju, na kojem će pokušati postići da se ljudi bore za njih.

2. Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti pa kad nađu pravog partnera, to je za cijeli život. No, postoji kvaka. Ako počnu osjećati kao da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati potražiti ju kod nekog drugog.

3. Blizanci

Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim “šaranju”, odnosno čini ga zahtjevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može pružiti.

4. Rak

Za vrlo emotivne rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je vjerojatno da će prevariti. No, s druge strane, Rakovi se i boje povrijediti partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju, prije nego da okončaju stvari I krenu dalje. A je li lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite.

5. Lav

Lavovi se uvijek moraju osjećati kao glavne filmske zvijezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je vjerojatno da će oni varati, bez velike grižnje savjesti.

6. Djevica

Djevice su poznate po tome što imaju vrlo visoke standarde, a kad njihov sadašnji partner počne podbacivati u njihovom zadovoljavanju, Djevice dolaze u iskušenje da vide nudi li se nešto bolje. Ponekad ne naprave ništa, no…

7. Vaga

Vage vole flertovati, no s druge strane, cijene ljubav i romantiku pa je za njih vjerojatnije da neće varati. No, ako i prevare, prevarit će emocionalno, jer im je dosadno te trebaju nekoga da im podigne ego.

8. Škorpion

Škorpioni su vrlo zavodljivi te nemaju problema s osvajanjem. No, kada pronađu partnera, uz kojeg se osjećaju emocionalno i seksualno ispunjeni, to je za cijeli život.

9. Strijelac

Strijelci su poznati po tome što vole brbljati okolo pa je za njih vrlo teško imati tajnu aferu, jer bi i to vrlo vjerojatno izbrbljali. No, dokle god je seks dobar, oni će mirovati.

10. Jarac

Jarci su vjerni i pouzdani, ali ne kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Može im biti stalo, no još im je više stalo do društvenog uspona. Drugim riječima, ako imaju partnera, no pruži im se prilika za napredak u karijeri ili na društvenoj ljestvici na znate već koji način, teško da će se suzdržati.

11. Vodenjak

Kada pronađu pravog partnera, Vodenjaci su uglavnom vjerni. A ako i prevare, teško da će se tu raditi o prevari povezanoj s emocijama, već o zabavi, koju donose npr. flert poruke. No, ako zaista volite partnera, prekinut ćete sve igrice sa strane, prije nego one izmaknu kontroli.

12. Ribe

Ribe su pune emocija pa zapravo neće varati, osim ako ne pokušavaju pobjeći iz odnosa, koji više nije tako dobar,  kako su mislili u početku. No, nakon prevare, ovaj će se znak osjećati jako loše, iako to nije neka utjeha za prevarenog partnera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...