Zadarske plesačice u spotu njemačke producentske kuće

Producentska kuća I am here iz Njemačke ovih je dana zgotovila tv spot kojeg je snimala prije nekoliko tjedana u Zadarskoj županiji i u kojem glavnu ulogu imaju članice Zadarskog plesnog ansambla.

– Snimanje je prije svega bilo zabavno. Snimali smo tri dana, što baš i nije puno vremena, tako da smo se svi jako trudili da damo najbolje od sebe. Intenzivno se radilo, ali je i u trenucima najvećeg umora bilo smijeha. Pohvale dečkima na profesionalnosti i brižnosti. Nastojali su da nam ničega ne manjka, hrane, pića, kave:), kao i da scene koje su bile malo nelagodne, kao bura na Pagu, odradimo najbrže i najbolje moguće. Sve u svemu, super iskustvo s puno again i go:) , kaže Natali Perić, jedna od voditeljica Ansambla. U snimanju su još sudjelovale Tea Petrić, Nataša Kustura i Ruby Ivosić.

Snimalo se u dvorani Krešimir Ćosić Sportskog centra Višnjik, u Turističkom naselju Zaton i na Pagu. Kako spot izgleda može se pogledati na facebook stranici Filmskog ureda Zadar.

Producentska kuća I am here snimila je materijale za ukupno dva glazbena spota. Jedan je dovršen ovih dana, a drugi bi trebao biti objavljen za nekoliko mjeseci. Upit za snimanje na zadarskom području u Filmski ured Zadar stigao je u siječnju 2016. godine. Nakon poduljih pregovora oko snimanja i odabira lokacija, mladi producenti iz Njemačke odlučili su u Zadru snimati čak dva spota. Prvi od njih obilježio je nastup zadarskih plesačica koje su strpljivo odradile svoje uloge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...