Zgodna košarkašica mamila sve poglede na plaži Sakarun

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić (28) zabavljala se u društvu desetak prijateljica na plaži Sakarun na Dugom otoku.

Prezgodna je. Odmah se istaknula iz mase ljudi na plaži, kaže čitateljica 24sata. Šibenčanka se kupala i sunčala na pješčanoj plaži, a preplanulim isklesanim tijelom mamila je poglede prisutnih kupača.

Muškarci su je komentirali, ali nisu se usudili ometati je, smije se čitateljica.

Atraktivna košarkašica hrvatske reprezentacije našalila se kako je izgorjela i pocrvenjela poput raka, a društvo joj je pravila i vjenčana kuma Ana. Mišura se ove godine neće moći natjecati za Miss Olimpijskih igara jer se hrvatska košarkaška reprezentacija nije plasirala za igre u Riju.

Sportašica na plaži ovoga puta nije bila u društvu supruga, košarkaša Marka Sandrića (29), za kojega se udala u kolovozu 2015. nakon deset godina veze. Par je donedavno živio u Francuskoj gdje je Antonija igrala za njihov klub Toulouse, a do jeseni mora odabrati novi klub u kojem će nastaviti karijeru.

Ovo mi je prvo slobodno ljeto nakon desetak godina i provest ću ga ploveći po Jadranu, rekla je nedavno Mišura. Dodaje kako suprugu Marku duguje medeni mjesec još od prošlogodišnjeg vjenčanja.

Antonija je 2009. u Pescari proglašena najljepšom sportašicom Mediteranskih igara, kao i 2012. na Olimpijskim igrama u Londonu. Bila je i među deset najseksi Hrvatica prema izboru tjednika Express.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...