Cestitka_Uskrs

Fantela i Marenić družit će se i jedriti sa zadarskim osnovnoškolcima

U sklopu Dana jedrenja djeca od 8 do 14 godina imat će priliku upoznati zlatne olimpijce Šimu Fantelu i Igora Marenića.

Djevojčice i dječaci koji se žele družiti s olimpijskim pobjednicima trebaju se prijaviti na adresu elektroničke pošte [email protected] do ponedjeljka, 29. kolovoza, do 12 sati.

Prvih 20 prijavljenih jedrit će sa Šimom i Igorom na jedrilicama J/70 u vodama ispred marine – 30. kolovoza, od 10 do 13 sati.

Djeca trebaju biti u pratnji roditelja koji moraju odobriti njihov odlazak na jedrilicu i trebaju biti dobri plivači. Također, djeca trebaju doći u prikladnoj odjeći i obući, primjerice majici, kratkim hlačama ili hlačicama za kupanje i tenisicama. Poželjno je ponijeti i kapu sa sjenilom ili šešir, dodatnu odjeću za presvlačenje te vjetrovku u slučaju kiše ili vjetrovitog vremena.

Kao sponzor jedriličarske posade Fantela-Marenić, vrlo smo ponosni na njihov izniman uspjeh na Olimpijski igrama u Riju, ali i sve druge koji su prethodili veličanstvenoj pobjedi i osvajanju prve zlatne medalje za Hrvatsku u jedrenju. Kao sponzor olimpijskih pobjednika želimo malim Zadranima, kao i djeci iz okolice Zadra, približiti jedrenje i omogućiti im druženje s olimpijcima, istaknuo je Burak Baykan, regionalni direktor Dogus grupe za Hrvatsku i Crnu Goru, dodajući kako je Grupa s tim ciljem nabavila četiri jedrilice J/70 te u budućnosti namjerava pokrenuti školu jedrenja u suradnji sa zadarskim jedriličarima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...