Koalicija “Nema prodaje” predstavila kandidate na listi za IX. izbornu jedinicu

Jučer je u Domu sindikata koalicija “Nema prodaje” predstavila zadarske kandidate na listi za IX. izbornu jedinicu – Enio Meštrović odmah iza nositelja Stipe Petrine, Miljenko Marić na 3. mjestu, Čedo Alić na 4. i Sanja Burčul na 12. mjestu.

“Moramo zaustaviti prodaju Hrvatske” glavni je moto ove koalicije.

Neodgovornost za preuzete dužnosti dviju najvećih stranaka HDZ-a i SDP-a, naročito zadnjih 15 godina, a čije su posljedice vladanja katastrofalne za RH – drastičan pad nataliteta, neobrađena polja, uništenje industrijske proizvodnje, neproglašenje gospodarskog pojasa i destimuliranje Hrvata za povratak u domovinu, razlog je što smo se udružili, moglo se čuti na konferenciji koju je došao podržati i Stipe Petrina.

A koje aktivnosti spremaju u koaliciji? One kojima će vratiti ponos hrvatskom radniku dovedenom do sramotne razine. Sačuvati industriju jedan je od primarnih ciljeva. Onu riboprerađivačku na našem području najvažniji je zadatak.

U našim aktivnostima obraćali smo se Gradu Zadru, Zadarskoj županiji i Vladi RH da se sačuva riboprerađivačka industrija Adria Zadar, koju potiče i EU, kao što se sačuvao i Imunološki zavod u Zagrebu, ali nismo dobili nikakav odgovor. Umjesto da zaštite i sačuvaju stratešku granu industrije u RH, oni je zajedno uništavaju. Mi to nećemo dopustiti.

Stipe Petrina ZP ML

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...