Modrić: “Vrsaljko će dostojno naslijediti Srnu, a u Rusiji ćemo biti u naponu snage!”

Naš Luka Modrić koji je kao poklon za rođendan dobio ugovor s Real Madridom do kraja svoje karijere, što je čast koju rijetko koji nogometaš uspije doživjeti, za Sportske je novosti kazao kako, iako za 10-ak dana puni 31. godinu, osjeća da je u naponu snage.

Nemam nikakav problem sa statusom senatora, ha-ha… Kako se u Realu osjećam fantastično, sve lakše teče. Imam ogromno iskustvo. Koristim ga za sebe, ali i da pomognem drugima ako mogu. Samopouzdanje mi je veliko, iskreno je kazao.

Progovorio je i o svom i našem sugrađaninu Šimi Vrsajku koji je nedavno otišao u Atletico.

On je zaslužio poziv velikog kluba! Stilom igre i karakternošću misim da je baš Atletico idealan za njega, kazao je te objasnio zašto je Šime idealan Srnin nasljednik:

Ima sve kvalitete da ga dostojno zamijeni, a to su snaga i kontinuitet ponavljanja po boku, prodornost i centaršut! U Italiji je taktički i tehnički dobio važnu nadogradnju i siguran sam da će nam donijeti puno toga dobrog u reprezentaciji.

Ponovio je kako na Euru nisu ispunili svoja i očekivanja publike, ali i negirao kako je “prošao vlak oe generacije”.

Mi stariji, Ćorluka, Mandžukić, Rakitić i ja ćemo u Rusiji još uvijek biti dovoljno fizički spremni i motivirani. Mi iskusni, dok će nam ovi mlađi donijeti entuzijazam i energiju. Pjaca, Rog, Halilović, Ćorić, Jedvaj – nema zime uz njih!, rekao je naš budući kapetan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...