Prijavite se za HEP 3×3 Basketball Tour 2016.

KOŠARKAŠKA FEŠTA NA FORUMU – uvertira prve košarkaške utakmice naše reprezentacije; utakmica Hrvatska-Španjolska.

HEP 3×3 Basketball Tour 2016. u nedjelju 7. kolovoza stiže u Zadar. Turnir 3×3 će se održati na Forumu s početkom u 19 sati i potrajati do kasno u noć.

Nakon finalne utakmice i proglašenja pobjednika, uz puno vrijednih nagrada za sudionike, nastavlja se druženje navijača, igrača i organizatora uz zajedničko gledanje prvog nastupa hrvatske košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Riju na velikom ekranu koji će biti postavljen na Forumu.

Suparnik izabranicima Ace Petrovića je reprezentacija Španjolske. Početak susreta je točno u ponoć.

HEP 3X3 Basketball Tournament je projekt Hrvatskog košarkaškog saveza kojim je obuhvaćeno 12 gradova, a Masters, na kojem će nastupiti pobjednici svih turnira, održat će se također u Zadru u sklopu trećeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta (ZDBT) 24. rujna ove godine.

Prijavnice za sudjelovanje na izlučnom zadarskom HEP 3X3 Basketball turniru potražite na službenim internetskim stranicama HKS-a i napravite prvi koraka prema Mastersu. Prijaviti se možete i uoči početka turnira na samom Forumu.

Tijekom HEP 3X3 Basketball turnira na Forumu navijači će imati priliku osvojiti 100 dnevnih ulaznica za ZDBT. Kako? Dođite na Forum u nedjelju 7. kolovoza u 19 sati i saznajte.

Očekuju vas i brojne druge nagrade sponzora HEP 3X3 Basketball Toura, dobra zabava, dj i zajedničko druženje i navijanje.

Prijavite se na natjecanje i uživajte u cjelovečernjem košarkaškom druženju na Forumu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...