Što je pjesnik htio reći? Zadarski HDZ pobjedu naših jedriličara proslavio… basketom?

Zadarski HDZ-ovci odlučili su se na Facebooku reklamirati na pomalo čudan i neshvatljiv način. Oni su, naime, objavili video, a kojim se reklamiraju ljudima koji nisu simpatizeri stranice HDZ Zadar koja broji 38 fanova, na kojem se vidi Božidar Longin kako šutira na koš.

I to je više manje sve. U jednom trenutku čuje se “može”, a potom i nešto nerazumljivo. Longin pogađa koš, a potom završava potpuno nejasni video kojim zadarski HDZ pokušava privući nove fanove, piše Index.

U opisu videa piše “Proslava zlata na Uskoku by Božidar Longin”, a čime se očito aludira na današnje osvajanje zlata na Olimpijskim igrama od strane jedriličara Šime Fantele i Igora Marenića.

Zadarski HDZ-ovac Božidar Longin godinama je obnašao visoke funkcije u Hrvatskim šumama. Od 2001. godine zamjenik je predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, a bio je predsjednik Organizacijskog odbora Europskog prvenstva u košarci 2001.

Od tu možda dolazi njegova veza s košarkom, ali i dalje ostaje potpuno nejasno što su zadarski HDZ-ovci ovim videom željeli poručiti hrvatskoj javnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...