Akcija mladih uputila veliko hvala svojim biračima

Akcija mladih svojim se glasačima odlučila zahvaliti u ime koalicije “Jedina opcija”. Tekst njihove zahvale prenosimo u cijelosti.

Poštovani, 

        u ime koalicije “Jedina opcija” koju čine političke stranke Živi zid, Akcija mladih i Promijenimo Hrvatsku, željeli bi se zahvaliti svima koji su podržali našu listu na izvanrednim parlamentarnim izborima 2016. u IX. izbornoj jedinici.

Posebno bi se željeli zahvaliti našim zadranima na ukazanom povjerenju i činjenici smo ostvarili bolji rezultat nego na prošlim izborima. Ovo je velika izborna jedinica, te nam je za prolaz nedostajao jači angažman u ostalim gradovima i općinama.

Svim saborskim zastupnicima naše koalicije želimo puno uspjeha u novom sazivu sabora. Uvjereni smo da će u svom radu ostati dosljedni, te da će zastupati interese svih obespravljenih, izdanih i protjeranih stanovnika Republike Hrvatske.

Akcija mladih i nezavisnih Zadar će i dalje ostati jedina zadarska oporba postojećem bipolarnom sustavu, te će se i dalje boriti protiv nepotizma, klijentelizma i korupcije.

                                                                                                      Hvala!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...