Glasovac u obrani Kolarić: “Žena je nevjerodostojna, napadajte je argumentima, ne pogrdnim riječima”

Aleksandra Kolarić, jedna od najglasnijih kritičarki nedostataka Milanovićevog SDP-a, proteklih je nekoliko dana na meti unutarstranačkih kritičara.

SDP-ovci nasrnuli na Kolarićku: “Kobra, kobila, bolesna krava, šuga, glupača, potrošena fufa…”, piše Index.hr.

No, nekolicina SDP-ovaca stala je u obranu Kolarić. Ranko Ostojić tako je sinoć putem Facebooka pozvao sve Facebook prijatelje da se “suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka”.

“Dragi prijatelji na Fejsu, molim sve one koji imaju potrebu svojim statusima i komentarima sudjelovati u kampanji SDP-a da se suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka. SDPH ima svoja demokratska pravila i načela kod izbora. Zato vas molim da poštujete sve kandidate, kao i njihove simpatizere”, napisao je Ostojić.

Podržala ga je Sabina Glasovac.

“Sve se može reći na ljudski način, bez uvreda i verbalne agresije.  Nisam njezina istomišljenica, mislim da na krivi način artikulira svoje stavove, izabrala je svoj put, pritom koristi u najmanju ruku neobična sredstva, ali to i dalje nije razlog da ju se vrijeđa i naziva pogrdnim imenima. Ima i previše argumenata kojima joj se može parirati i činjenica s kojima joj se može suprotstaviti jer nije vjerodostojna ili ju se može jednostavno ignorirati i izdići iznad potrebe da padnemo u vrtlog niskih strasti. Eto”, napisala je Glasovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...