Jeste li znali? Naš UFC prvak doživio je samo dva poraza u karijeri

Stipe Miočić u profesionalnoj karijeri ima, vjerovali ili ne, samo dva poraza, piše 24 sata.

Jedan od Juniora dos Santosa i drugi od Nizozemca Stefana Struvea.

Događaj kojeg se prvak UFC-ove teške kategorije prisjetio dogodio se na jučerašnji dan prije 4 godine. Ostavio je taj poraz, prvi u karijeri, utjecaja na njega.

Stipe je do te borbe nanizao pet amaterskih pobjeda i devet profesionalnih.

No toga dana popularni “Skyscraper” (nadimak koji je dobio zbog svoje visine, hrvatski prijevod je “neboder”) je uputio udarac prema Miočiću, promašio, Stipe se izvukao, ali i okliznuo. Tu je borba bila gotova. Nizozemac je pogodio Miočića u lice i serijom udaraca natjerao “The Predatora” da zaustavi borbu.

Vjerojatno sam najviše naučio iz ovog poraza nego iz svih mojih pobjeda zajedno. Trebalo mi je neko vrijeme da ga prebolim. Ali ovo je vjerojatno i jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u karijeri. Uvijek sam se slagao sa svojim protivnicima nakon borbe. No mislim da ipak malo više navijam za Stefana Struvea nego za sve ostale. On je jedan od najljubaznijih i najotmjenijih ljudi koje ćete ikad upoznati. Prošao je puno zadnjih par godina i sjajno je vidjeti ga kako se ponovo natječe. Uvijek ću navijati za tebe veliki prijatelju, zaključio je Stipe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...