Komlinović uoči subotnjeg partyja: “Sa zadarskom publikom imam onaj poseban “klik”!”

Ove subote u zadarski Q-Bar stižu, kako stoji u najavi, techno “jahači vinila” iz undergrounda.
Svima dobro znani Ivan Komlinović i Pero FullHouse dolaze s brdom novih ploča svježeg techno zvuka specijalno za ovu prigodu.

Ja osobno baš volim puštati u Zadru! To su one situacije u našem poslu kada se poklopite i kliknete s publikom ili ne. Na to ne utječete, ali meni se sa zadarskom publikom od prvoga dana rodila povezanost. Tu vlada jedan dalmatinski temperament koji je, možda neobično, ali odlično prihvatio moj pomalo hladan kontinentalni sound. Jednostavno, sjeli smo si!, kaže nam Komlinović.

A što možemo očekivati od subotnjeg partyja, kakav nam set spremaju i kakvu atmosferu možemo očekivati na plesnom podiju?

Očekuje nas, rekao bih to tako, jedan konkretan, povezan techno set. Moj će trajati oko 3 sata. Party je naravno drugačiji po činjenici da puštamo na pločama. Meni to nije strano, ploča je medij na kojem radim sada već 23 godine. Publika, s druge strane, pogotovo zainteresiraniji ljubitelji techno zvuka, a koji su navikli na dj-eve s laptopima i playerima, zasigurno će osjetiti razliku u performance-u. Kako auditivno, tako i vizualno, jer dj-evi na laptopima često su fokusirani na ekran, čime se gubi komunikacija, kontakt s publikom, što je naravno važan element dobrog partyja, zaključuje Komlinović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...