U subotu 3. sprint triatlon “Otok ljubavi” u Sv. Filipu i Jakovu

Nakon što je već dvije godine u suradnji s Triatlon klubom Zadar uspješno održan Promo super sprint triatlon „OTOK LJUBAVI“, a nakon toga prošle godine SPRINT TRIATLON „OTOK LJUBAVI „ ove godine posljednje subote u mjesecu rujnu, 24. rujna, uoči blagdana Sv.Mihovila u Sv.Filip i Jakovu održat će se 3. SPRINT TRIATLON „OTOK LJUBAVI“ na kojem se očekuje još veći broj sudionika nego prethodnih godina. Uoči glavne utrke planira se održavanje Aqatlona za djecu u više skupina.

Posebna zanimljivost ovog triatlona je PROMOTIVNA VOŽNJA PAŠMANSKIM KANALOM DO OTOKA LJUBAVI koja se organizira uz pomoć sponzora ŠKROKOPLOV iz Neviđana koji osigurava GRATIS vožnju za sve sudionike, medije i turiste. Triatlon klub Zadar organizira natjecanje za KUP Hrvatske, a Turistička zajednica općine Sv.Filip i Jakov i Općina Sv.Filip i Jakov su domaćini i suorganizatori.

Sve potrebne informacije o održavanju ovogodišnjeg Triatlona će Vam pružiti Ivan Gobin, predsjednik Triatlon kluba Zadar i Klara Eškinja Glavan, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Sv.Filip i Jakov, u srijedu, 21. rujna u 11,00 sati u Gradskoj knjižnici gdje će se održati press konferencija. Pokrovitelji manifestacije su Zadarska županija, Ilirija d.d. Biograd i Udruga Napredak Sv.Filip i Jakov, a sponzori Smit commerce Donji Stupnik i ATN Croatia.

otok-ljubavi-2

otok-ljubavi-3

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...