Bezbrižne godine prekinula je opaka bolest; Pomozimo Karlu (8) da dobije najvažniju bitku – za život!

Naša sugrađanka Kristijana Požarina Rakić, uz dopuštenje članova obitelji malenog Karla Kulaša iz Polače, kojemu je naša solidarnost trenutačno jedina nada za životom, na svom Facebook profilu objavila je dirljivu priču “Srce dobrote za Karla” u kojoj nas upoznaje s teškom sudbinom dječaka čiju je nevinost, zaigranost i bezbrižnost prekinula opaka bolest.

Borba koju u svojim nježnim godinama ne bi trebao voditi nastavlja se nakon već niza dobivenih pobjeda. Budimo solidarni, empatični, budimo ljudi i postanimo korak na putu prema najvažnijoj bitki koju će Karlo dobiti – onu za život!

On se zove Karlo Kulaš i živi u našem susjedstvu, u mjestu Polača. Mali Karlo ima 8 godina i bori se sa teškom bolešću. Da ne duljim, Karlo je operiran već dva puta, tumor na mozgu. Sljedeći korak je operacija u Parizu u klinici NECKER, planirana je u studenom ove godine. Čitajući postove odlučila sam pozvati sve vas moje drage prijatelje i kolege da pomognemo njemu i njegovim roditeljima u ovoj teškoj situaciji. Ja sam mama, ti si tata, imamo djecu i znamo da je to jedino bogatstvo koje imamo.
Prije nego sam počela ovo pisati, tražila sam dozvolu članova obitelji i njegova teta Nikolina Bobanović dopustila mi je da se uključimo u njihovu borbu i pomognemo na putu za koji želim da im vrati Karla, kako je ona rekla : “našeg veselog Karla”
Pozivam vas da mi se javite i pomognete dobrovoljnim prilozima koje želim uručiti obitelji kao poklon.
Sve će biti zapisano i potpisano.
Stoji vam na raspolaganju za prikupljaje sredstava, samo zovite, pišite doći ću do vas 🙂
Dolazi vrijeme darivanja, darujmo osmijeh ovom malenom anđelu!
Računam na puno vas, vjerujem u puno vas!
Hvala vam od srca, učinimo im ovaj nadolazeći Božić čarobnim!
Neka nam je svima dragi Bog u pomoći, a posebno malenom Karlu i njegovoj obitelji!
Ovaj post pišem na svoju inicijativu, nitko me nije tražio …samo moje srce i savjest!

 

Post je nadopunila brojem računa na koji možemo uplatiti

KARLO KULAŠ
ERSTE BANKA
BROJ RAČUNA
3103053800
IBAN HR0524020063103053800

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...