Hrvojev prijatelj i suigrač: “Toliko je volio nogomet da cijeli dan ne bi pričao s nikim ako bi falio šansu!”

Svog sugrađana, prijatelja, vrsnog sportaša i zadarskog 12. Anđela, kako ga s respektom zovu nogometni fanovi, danas se prisjećamo s posebnom dozom nostalgije. Jer baš na današnji dan prerano preminuli Hrvoje Ćustić napunio bi 33 godine.

Jedna od najvećih tragedija u svijetu hrvatskog sporta dogodila se na Stanovima na utakmici protiv Cibalije u ožujku 2008. Hrvoje je u dvoboju sa Tomislavom Jurićem glavom udario u betonski zid. Hitno je operiran, no bitku sa životom izgubio je nekoliko dana kasnije.

Tuga neće proći, ali ono što ostaje jesu trajna sjećanja na osobu kakva je bio; odličan prijatelj, strastveni zaljubljenik u loptu, ponosan Zadranin.

Neka od njih s nama je podijelio njegov bivši suigrač Ante Jurjević:

Kao prijatelj i bivši suigrač mogu za Hrvoja reći sve najbolje! Bio je omiljen u društvu, veliki profesionalac, radnik, obožavao je nogomet! Ponekad kad bi falio šansu bio bi toliko ljut da čak i s nama u svlačionici ne bi pričao. Sve dok se ne ohladi, što je dokaz s kolikim je žarom igrao nogomet! Volio je jako Zadar! Nažalost, rano nas je napustio, ali će uvijek ostati u našim srcima. Drago mi je da je otac Svetko postao direktor NK Zadra i siguran sam da je na to Hrvoje ponosom, da to gleda s nekog drugog svijeta! Baš zato želim Svetku sve najbolje i da vrati Zadar tamo di mu je i mjesto!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...