Jozo Brkić ozbiljno lupa po KK Zadru; Od prijevara do obmanjivanja javnosti

Situacija se u KK Zadru ozbiljno zahuktava.

Dok navijači krive upravu za velike poraze mladih igrača u zadnjih nekoliko tjedana i traže njihovu smjenu, vodstvo kluba krivicu prebacuje na HKS koji navodno beskompromisno sluša FIBA-u.

Zbog blokade i neisplate sredstava nekim bivšim igračima Međunarodna košarkaška federacija ne želi registrirati Kovačevića i Marića. HKS nije pružio otpor njihovoj odluci, a mogao je – i to prema zakonima RH, tvrdi pak direktorski dvojac KK Zadra.

Osim činjenice da je Zadar, doduše bezuspješno, pokušao zaobići odluku FIBA-e kontaktirajući suparničke klubove iz regionalne ABA lige da daju pristanak za nastup Igora i Maja, nije se svidjela jednom od igrača koji potražuje svoj novac, Jozi Brkiću. Preko odvjetnika je poručio kako je riječ o prijevarnom postupanju uz elemente kaznenog djela.

Najnovije, putem društvene mreže twitter osvrnuo se na izjavu Branka Skroče koji na zadnje održanoj press konferenciji nije znao (htjeo) reći točan broj igrača koji od kluba potražuju davno zarađen, neisplaćen novac:

Uprava #kkZadar ne zna koliko ih je igrača blokiralona Fibi. Kaže tri zabilježbe, kad ono ni blizu. Pipan, Zadnik, Travis, Brkić, Vrbanc…, kazao je.

Brkić je, sjetimo, 210 cm visoki BiH reprezentativac koji se redovima Zadra priključio 2012.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...