Profesionalni nogometaši žele postati modeli!

Vijest da se na casting za The Best Model Zagreba i zagrebačke županije 2016 prijavilo čak pet profesionalnih nogometaša proširio se gradom poput munje, te je zbog velikog odaziva u zagrebačkom lounge baru Khala održan i drugi casting na koji se prijavilo 50-tak predivnih djevojaka i mladića.

Ovo čemu smo svjedočili večeras je presedan izbora ljepote. Svjedoci smo stvaranja nove povijesti u modnom svijetu. Mislim da je ovo prvi put da se na casting za izbor ljepote prijavljuju profesionalni nogometaši. Uglavnom smo nogometaše povezivali s manekenkama. No,izbor za The Best Model Zagreba 2016 je definitivno Izbor koji će promijeniti naša uvjerenja, izjavila je organizatorica Izbora gđa. Melita Hanžek.

Vlasnik licence, Mateo Breklao, iz Don Mateo media podržava ovakav stav mladih sportaša, te vjeruje kako ih očekuje perspektivna karijera u svijetu mode.

Osim organizatorice izbora i istaknute novinarke Melite Hanžek u žiriju su sjedili glumac Ivan Herceg, njegov brat, Josip Herceg – profesionalni tenisač, Doris Arbanas- aktualna miss Lice godine Zagreba, Martina Topčić – vlasnica beauty salona Brillianttina službeni hair stilisti i make up artisti Izbora, Katarina Kovačević – mlada zagrebačka poduzetnica i Kristina Lumbar – Miss Supermodel International 2013.

Izbor za The Best Model Zagreba i zagrebačke županije 2016. održat će se u subotu 8.listopada u Green Gold Clubu s početkom u 21 sat.

Uživajte u fotogaleriji koju potpisujue Mario Drausnik na portalu Glam.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...