Započela modernizacija METRO Cash & Carryja u Zadru

U ponedjeljak 24. listopada započela je modernizacija veleprodajnog centra METRO-a u Zadru s ciljem prilagodbe potrebama profesionalnih kupaca iz Zadarske županije. METRO je proveo anketu među zadarskim kupcima kako bi utvrdio što im je najvažnije pri nabavci proizvoda te što je po njihovom iskustvu ključno za uspješno poslovanje hotela, restorana, kafića, malih trgovina, fast foodova te ostalih tvrtki i obrta.

Molimo kupce za razumijevanje tijekom trajanja prilagodbe koja će nakon šest tjedana radova naš zadarski centar učiniti još pristupačnijim i modernijim. Kupcima ćemo i tijekom procesa prilagodbe centra nastojati osigurati što ugodnije iskustvo kupovine, izjavio je Josip Juričev, direktor veleprodajnog centra METRO Zadar te je dodao: Zadovoljstvo kupaca METRO-a i pružanje podrške koja će im omogućiti da budu konkurentniji naš je primarni cilj. Kako bismo taj cilj ostvarili, pokrenuli smo proces modernizacije zadarskog METRO-a.

Više od 90% anketiranih kupaca, prvenstveno malih trgovaca, istaknulo je potrebu za boljom dostupnošću informacija o asortimanu i uslugama zbog čega će METRO u zadarskom centru uvesti digitalni display s detaljnom kartom centra i mogućnošću pregleda pojedinih proizvoda.

Više od 86% anketiranih kupaca izjavilo je kako su im savjeti stručnjaka tijekom kupovine jako važni, stoga će zadarski kupci u moderniziranom centru moći potražiti stručne savjete vinskog specijalista, gastro specijalista i profesionalnog kuhara.

U zadarski centar biti uveden gastro izložbeni prostor u kojem će asortiman biti temeljen na rješenjima za cjelokupno opremanje ugostiteljskih objekata jer više od dvije trećine kupaca METRO-a iz zadarske županije smatra kako bi asortiman utemeljen na rješenjima doprinio iskustvu kupovine.

Kupcima će na raspolaganju biti i novi koncept dostave proizvoda i prijevoza smrznutih namirnica, a za sigurnost smrznutih namirnica i održavanje temperaturnog režima, kupci će moći koristiti automat za hladno pakiranje.

Radno vrijeme centra tijekom prilagodbe neće se mijenjati, a dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici www.metro-cc.hr/Zadar.

digitalni-display-metro-cc-porec digitalni-display-metro-cc-split metro-cc-foto

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...