Filip Dizdar u ”Tvoje lice zvuči pozanto” oduševio kao Louis Armstrong

Da mu temeljite transformacije do neprepoznatljivosti polaze za rukom, potvrdio je  Filip Dizdar novom pobjedom u jedanaestoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Nakon Filipovog simpatičnog izlaska na pozornicu odmah je uslijedio impozantan ton koji je ispustio imitirajući Louis Armstronga. Fenomenalna vokalna izvedba ‘What a Wonderful World’ oduševila je publiku, žiri i kolege, kao i Filipova imitacija Louisa Armstronga. Maska ispod koje se sakrio odličan Filip Dizdar, bila je impresivna te ga je teško bilo prepoznati. Filip Dizdar  je kao pobjednik odabrao udrugu „Sanus“ iz Splita, kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10.000 kuna.

Gost žirija ovotjedne emisije bio je Ivan Zak, a za Filipa je imao samo pohvale. „Čovjek zvan multitalent. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija, osim što je skinuo tu duboku rašpu i taj gard i hodanje. Baš fascinantno!“, rekao je Zak.

Tomo in der Muhlen je podsjetio kako ova popularna pjesma, nije imala bajan početak te je tek s vremenom postigla veliki uspjeh. Za nastup je imao same pohvale. „Skinuo si ono što je gotovo nemoguće skinuti, tu boju njegova glasa koja je vrlo specifična.“, komentirao je Tomo nastup.

Sandra Bagarić je bila vrlo kratka. „Ja ću ti samo reći da si mene skinuo. Možeš mi slobodno haljinu skinut nakon ovoga. Kupio si me!“, rekla je impresionirana Sandra.

Goran Navojec je također bio bez puno komentara. „Mislim da je ovo fantastično napravljen zadatak. Mogu ti samo reći jedno veliko hvala. Bio si odličan.“, kratko je komentirao Goran.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...