Romantični poljupci Borisa Rogoznice i Doris Pinčić u atraktivnom video spotu “Sajam snova”

Mladi pjevač Boris Rogoznica sve više osvaja publiku i glazbenu struku. Borisov aktualni singl ‘Sajam snova’ koji je snimio uz podršku klape Kampanel, ovih je dana dobio i svoje spektakularno video izdanje.

U atraktivnom videu glavnu ulogu odigrala je Borisova predivna supruga, poznata voditeljica Doris Pinčić. Zajedno sa Borisom, Doris je naime snimila prelijepe kadrove ispod vode, u kojima izmjenjuju nježne poljupce.

Pored izuzetne glazbene nadarenosti, Boris je uz podršku supruge, odlučio pokazati i veliko srce, te humanitarno pomoći narodu Sirije.

‘Pred vratima je Božić, vrijeme obitelji, ljubavi i mira.Imam sreću da je moja obitelj zdrava, zbrinuta i na okupu. Živimo jako ugodno u ovoj lijepoj i sigurnoj zemlji. Na svemu tome sam jako zahvalan i sretan.

S druge strane, ne mogu ostati ravnodušan pred ratnim strahotama koje se događaju u dalekoj nam Siriji. Dalekoj kilometrima ali ne i očima.

Za promociju spota ‘Sajam snova’  i singla planirao sam izdvojiti 2000kn. Tim novcem neću platiti društvene mreže, i kanale čije se bogatstvo mjeri u milijardama nečega. Zato ću taj planirani novac uplatiti Hrvatskom crvenom križu za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač – pomoć za narod Sirije!

Za sve koji vide u ovome nešto dobro, pozivam Vas da učinite isto!’, istaknuo je Boris. Novčana sredstva koja je namjeravao potrošiti na promociju novog spota, Boris je dakle odlučio preusmjeriti na račun Hrvatskog crvenog križa IBAN: HR6923400091511555516, za njihov program : Jedan kruh i jedan pokrivač – pomoć za narod Sirije!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...