Veliko srce učenika OŠ Bartula Kašića; Na Božićnom sajmu prodavat će rukotvorine koje su sami izradili, a novac će darovati potrebitim kolegama

U Osnovnoj školi Bartula Kašića ne nedostaje božićnog duha i raspoloženja, budući da su ove godine, po prvi puta organizirali Božićni sajam, koji će se održati u prostorijama njihove škole, a trajat će dva dana. Sajam je humanitarnog karaktera, pa će sav novac koji će djeca prikupiti prodajom rukotvorina koje su sami marljivo izrađivali, biti darovan njihovim potrebitim kolegama.

– Na ideju smo došli spontano, krenuli smo izrađivati razne božićne ukrase kojih je svakim danom sve više. Sajam će se održavati u četvrtak i petak od 10 do 19 sati i očekujemo da ćemo naići na dobar odaziv. Novac ide potrebitim učenicima naše škole kako bismo im uljepšali nadolazeće blagdane – rekla nam je koordinatorica Elza Nadarević Baričić, skromno dodajući kako je sajam rezultat truda svih učenika i djelatnika. Osim sajma, u petak se u školi održava tradicionalna božićna priredba, kada bi, kako kaže koordinatorica Elza, trebao nastati pravi šušur uslijed kojeg će, nada se, prodati sve unikatne rukotvorine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...