Zadranin Dino Stanin autor dvije fotografije u Izboru najboljih za 2016. po izboru agencije Pixsell

Zadranin Dino Stanin, dugogodišnji fotograf te dugogodišnji suradnik i fotograf agencije Pixsell, fotografirao je čak dvije fotografije koje su uvrštene u Izbor najboljih za 2016. godinu po izboru foto agencije Pixsell.

02.09.2016., Zadar – Nakon što je posjetio Šibenik, jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca Brad Pitt posjetio je i Zadar, otkud je poletio avionom iz Zračne luke. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Riječ je o fotografijama Brada Pitta koji je u blizini Šibenika najavio gradnju ville, te fotografije koja pokazuje tisuće lampiona puštenih s Foruma za Valentinovo ove godine.

21.02.2016., Zadar – Humanitarna manifestacija Zazeli ljubav, koja se inace odrzava na Valentinovo, odrzana je danas zbog losih vremenskih prilika. Tisuce lampiona poletjelo je u zrak sa zadarskog Foruma. Sav prihod od prodaje lampiona namijenjen je socijalnoj samoposluzi sv. Frane. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Zanimljivo je, isto tako za dodati, da je upravo fotografiju Dina Stanina foto agencija Pixsell iskoristila za motiv ovogodišnje čestitke koju su poslali svim klijentima i partnerima.

Ovo je još jedan dokaz koliko su jake zadarske fotografske snage. A mi za kraj možemo reći samo ovo – bravo, Dino!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...